пʼятниця, 8 грудня 2023 р.

Всеукраїнська олімпіада "Вдалий старт- 2023"

 Учні 5 класу брали участь у Всеукраїнській олімпіаді "Вдалий старт - 2023р." на платформі Всеосвіта. Дипломи за І місце отримали Максак Кирило та Шевчук Олена. Молодці! Так тримати!





Тиждень читання

📖📚📘📒📔📕📓📗📙📘📚📖
В рамках Національного тижня читання для учнів 9 класу було проведено інтерактивну гру "Таємниці літературної скарбниці". Під час гри дев'ятикласники перевірили свої знання з української та зарубіжної літератури. Учні були поділені на дві команди - "Книголюби"( хлопці) та " Розумниці" (дівчата). Під час гри команди по черзі відповідали на цікаві запитання про відомих письменників, їхні захоплення та звички. Переможцями гри стала команда дівчат, які показали високий рівень знань із літератури.
Організатори заходу:
Бібліотекар - Лебедюк Марія Вікторівна.
Вчитель зарубіжної літератури - Павлюк Тетяна Іванівна







пʼятниця, 1 грудня 2023 р.

#Всесвітній_день_боротьби_зі_СНІДом

📌1 грудня 2023 року відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Його мета – привернути увагу громадськості і нагадати суспільству, що ВІЛ/СНІД є однією з глобальних проблем людства. 

З нагоди Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, для учнів 9 класу було проведено годину спілкування "Не дай СНІДу шансу!"  Учні прослухали цікаву інформацію, переглянули соціальні відеоролики. А на завершення закріпили свої знання вікториною "СНІД - не привід припинити жити!".




субота, 25 листопада 2023 р.

Гордість і упередження (трейлер українською)

Голодомор_2023

🕯🕯Щороку в четверту суботу листопада українці у всьому світі вшановують пам’ять жертв Голодомору 1932–1933 і масових штучних голодів 1921–1923 і 1946–1947 років🕯🕯

Не мовчимо! 

Бо з нами кожен третій,

Померлий в той страшний голодомор.

Бо з нами двадцять другий, тридцять третій

І в сорок шостім пережитий мор.

Для учнів 6 класу  було проведено урок пам'яті: "Зроніть сльозу, бо ми не мали сліз..."





пʼятниця, 24 листопада 2023 р.

Результати XIX Всеукраїнської інтернет-олімпіади «На Урок» (Осінь 2023) з зарубіжної літератури

      Уже стало традицією нашого ліцею щорічно брати участь у різноманітних Всеукраїнських  конкурсах та олімпіадах з зарубіжної літератури. Цей навчальний рік не став виключенням. Учні 5-7 класів взяли участь у  XIX Всеукраїнській інтернет-олімпіаді «На Урок» з зарубіжної літератури. Результат не забарився! Тож вітаємо переможців!!!!!

         Диплом І ступеня отримали:

1.     Громик Петро - 6 клас;

2.     Михалко Ангеліна - 7 клас;

3.     Панасюк Вікторія - 8 клас.

        Диплом ІІ ступеня отримали:

1.     Максак Кирило – 5 клас;

2.     Семенюк Матвій – 5 клас;

3.     Третяк Анна – 6 клас;

4.     Попович Назар – 6 клас;

5.     Соколець Микола – 6 клас;

6.     Мазнюк Надія – 6 клас.

         Диплом ІІІ ступеня отримали:

1.     Арендарчук Вікторія – 5 клас;

2.     Сосинець Анна – 5 клас;

3.     Панасюк Діана – 5 клас;

4.     Шевчук Олена – 5 клас;

5.     Лебедюк Ілля – 5 клас;

6.     Романюк Катерина – 6 клас.





                                                               

середа, 22 листопада 2023 р.

#ДеньГідності_та_Свободи🇺🇦💙💛 ❗️21 ЛИСТОПАДА в Україні - ДЕНЬ ГІДНОСТІ та СВОБОДИ🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦 Цього року Україна відзначає десяту річницю Революції Гідності, одну з найважливіших подій сучасної української історії. Стійкість та мужність українців, які відстояли незалежність країни та боронять нині свою землю, свою гідність та свободу, вразили Європу та світ. Сьогодні для учнів 6 класу було проведено урок мужності 🙏«ВІЛЬНІ ТВОРЯТЬ МАЙБУТНЄ»🙏. Учні ознайомилися з подіями, що передували появі пам'ятної дати, обговорили, які вчинки є гідними, визначили, що є "гідність" і "свобода" для кожного з них. Ми дякуємо усім гідним та вільним! Усім, хто зі щитом та на щиті! Для кого найважливішими цінностями були, є і будуть Гідність та Свобода! Слава Героям України 🇺🇦 💙💛💙💛💙💛💙

пʼятниця, 17 листопада 2023 р.

15 листопада побувала з колегами на семінарі-тренінгу: "Спілкування з військовослужбовцями " , який відбувся у Цуманському ліцеї Родзинкою заходу став майстер - клас психологині Оксани Теплової "Створення турботливої ляльки - "Хвиляльки"