четвер, 21 березня 2024 р.

Всесвітній день поезії. Літературна кав’ярня.

21 березня відзначають Всесвітній день поезії.

З цієї нагоди у нашому ліцеї відбулася поетична кав’ярня «Поезія - це музика душі" .
Учасники кав'ярні смакували віршами відомих українських поетів у виконанні Лебедюк Тетяни, Гуменюк Софії, Літвінцова Романа, Панасюка Івана, Піддубної Дарини, отримали "комплімент від шеф-кухаря" та скуштували бібліотечного смузі. Цікавим доповненням до свята стало виконання Марією Вікторівною пісні "Мамо не плач, я повернусь весною". Вразила всіх присутніх Тетяна Лебедюк, яка прочитала свої авторські вірші.
Також присутні переглянули відео "Пісні на вірші українських поетів".
Сподіваємося, що сьогоднішня зустріч в літературній кав'ярні подарувала присутнім гарний настрій та збагатила новими відчуттями.
Організатори заходу:
Бібліотекар - Марія Вікторівна Лебедюк.
Вчитель зарубіжної літератури - Тетяна Іванівна Павлюк.
Учасники кав’ярні: учні 9 класу.






2


пʼятниця, 16 лютого 2024 р.

Інтелектуальна гра "Я люблю Україну" до Дня єднання

16 лютого Україна відзначає державне свято - День єднання. ✊🇺🇦
З нагоди Дня єднання України у 6 класі була проведена інтелектуальна гра "Я люблю Україну". Під час гри учні відповідали на питання вікторини про українську мову та історію, розгадували ребуси, складали пазл карти України, відгадували сучасні українські пісні про емодзі. Шестикласники були дуже активними, кожна з команд прагнула до перемогти. У напруженій боротьбі перемогу здобула команда дівчат.
✊💙💛 Бажаємо, щоб усі ми - українці, які вірять у перемогу та наближають її всіма силами - були здоровими, рішучими та вмотивованими! І нехай наша єдність дарує нам крила у найважчі часи❗️✊💛💙











середа, 14 лютого 2024 р.

Розважальна гра «Яка ти козачка? Який ти козак?» до Дня святого Валентина

💕💕💕💌💘💌💕💕💕
💕💕💕День святого Валентина – це день, коли люди відкрито говорять про найпрекрасніше почуття у світі – про кохання. Це свято сповнене приємних сюрпризів, подарунків та неочікуваних миттєвостей. В цей день прийнято дарувати тому кого кохаєте валентинки 💌та приємні подарунки🎁
Сьогодні учні 9 класу взяли участь у грі «Яка ти козачка? Який ти козак?». Під час гри команди виконували цікаві завдання на відповідну тематику. В нелегкій боротьбі перемогу здобули дівчата.