пʼятниця, 25 травня 2018 р.

Свято останнього дзвоника


25 травня у нашій школі відбулось традиційне свято останнього дзвоника. Молоді, квітучі та життєрадісні школярі святкували закінчення навчання. Настрій у всіх був піднесений – попереду канікули! Лише одинадцятикласники  були сумними, бо для них настала пора прощання зі школою, з дитинством. Школярів, батьків та учителів цього дня вітав директор школи.
Багато вітань було присвячено випускникам школи. Особливо приємно було приймати вітання від першої вчительки та батьків випускників. В свою чергу  одинадцятикласники подякували вчителям за здобуті знання під час навчання. Першокласники привітали випускників, подарувавши їм невеличкі подарунки на згадку про школу.

Для одинадцятикласників, а також, для деяких дев’ятикласників, цей дзвінок і справді стане останнім, тому що далі вони підуть навчатися до вищих навчальних закладів України. Тепер школа їх чекатиме в гості.

Бажаю мирного неба і щасливої життєвої дороги любим випускникам, а гарних канікул і нових звершень у новому навчальному році учням 2-11-х класів та їх батькам!




Мої дев'ятикласники!

Немає коментарів:

Дописати коментар