вівторок, 19 березня 2019 р.

ІІІ Всеукраїнська інтернет -олімпіада "На Урок"


Що спадає на думку, коли ми чуємо слово «Олімпіада»? Афіни (і не тільки!), олімпійський вогонь, спортсмени, золоті медалі… Але будь-яка причетна до школи людина знає, що олімпіади – це ще й інтелектуальні шкільні змагання зі складними (а іноді й надскладними) завданнями.Змагання у всіх сферах життя, у тому числі й серед учнів, давно стали звичною справою.
Головна мета інтернет-олімпіад «На Урок» – створення оптимальних мотиваційних умов для вивчення відповідної предметної дисципліни усіма учнями з будь-яким рівнем знань. Завдання адаптовані до шкільної програми, але інтернет-олімпіада «На Урок» має суттєву відмінність від типових конкурсних заходів – кожен без винятку учень зможе проявити себе, виконуючи завдання в зручний для себе час.
Учні нашої школи вже вдруге спробували свої сили в інтернет-олімпіаді " На Урок " з дисципліни "Зарубіжна література". 23 учасників олімпіади   отримали дипломи та  електронні сертифікати про участь. Переможці нагороджені дипломами І, ІІ та ІІІ ступенів всеукраїнського, обласного та міського (районного) рівнів.




Немає коментарів:

Дописати коментар